Suárez noemt hakbal tegen Mallorca 'mooiste goal uit loopbaan'

9 december 2019, 09:58

Luis Suárez scoorde tegen RCD Mallorca het vierde doelpunt van Barça. Nu is dat niet zo bijzonder, want de Uruguyaan is zijn hele loopbaan al een garantie voor goals. De goal van zaterdagavond was echter wel speciaal, want de spits noemde het 'de mooiste uit zijn carrière' en daar valt wat voor te zeggen. Met een fabelachtige hakbal bracht hij het Camp Nou in extase.

Lionel Messi was zaterdagavond misschien wel weer de grote man met drie treffers, maar na afloop raakte men niet uitgepraat over de prachtige treffer van Suárez. "Deze goal was de mooiste van mijn loopbaan", zegt de 32-jarige Suárez tegen Barça TV. "Ik wist dat de hoek bijna onmogelijk was. Een hakje was mijn laatste redmiddel. Ik moest de bal de lucht in krijgen, om de keeper minder kans te geven. Gelukkig ging het goed het en ging de bal er prachtig in."

De goal van de nummer negen van Barça leverde hem ook een opvallende statistiek op. Hij heeft nu namelijk tegen alle 28 clubs waar hij tegen speelde in La Liga gescoord. Het was alweer zijn 139e doelpunt in dienst van de Catalaanse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen