Linssen tevreden met punt, Bero neemt volgende Vitesse-pingel

9 december 2019, 14:10   Bijgewerkt: 9 december 2019, 15:04

Vitesse moest afgelopen weekend flink wennen aan de nieuwe manier van voetballen onder trainer Joseph Oosting. Na een goede start tegen Feyenoord zakten de Arnhemmers ver terug. "Dat is in alles omdenken. Slutsky legde de nadruk op de defensieve organisatie, Oosting wil druk naar voren. Ik denk dat we dat spel in de eerste helft wel hebben gebracht", vond Bryan Linssen.

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. "We komen van ver. Vijf nederlagen en het vertrek van de trainer hakten er stevig in. En dan schakelden we over op een totaal ander systeem. Dan was dit gewoon goed", vond de aanvaller van de Arnhemmers over de doelpuntloze remise tegen Feyenoord.

Bero neemt volgende strafschop

Dat er niet gewonnen werd, kwam mede door een gemiste strafschop van Tim Matavz. Het is niet de eerste keer dat de aanvaller vanaf elf meter faalt. "Maar Vitesse kampt niet met een penalty-syndroom. Soms gaat het mis. Tim is onze eerste strafschoppennemer. Ik sta tweede op de lijst. Tim zat vol vertrouwen. De volgende strafschop is nu voor mij", zei Matus Bero.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen