Feyenoord-trio trefzeker, Ramselaar scoort weer tegen Groningen

9 december 2019 – Yassin Ayoub, Luciano Narsingh en Sam Larsson hebben zich maandag laten zien bij Jong Feyenoord. Onder toeziend oog van Dick Advocaat was het trio trefzeker in het duel met Jong SC Cambuur, dat met 4-2 gewonnen werd. Bij de besloten oefenwedstrijd tussen FC Utrecht en FC Groningen (4-0) maakte Bart Ramselaar net als afgelopen weekend een doelpunt.

Feyenoord-trio trefzeker, Ramselaar scoort weer tegen Groningen

Jong Feyenoord - Jong SC Cambuur 4-2
Naast Ayoub, Narsingh en Larsson startte Jong Feyenoord ook met onder meer Jan-Arie van der Heijden en Renato Tapia tegen Jong SC Cambuur. Halverwege leidden de Rotterdammers met 3-0 door goals van eerst Narsingh, daarna Ayoub en vervolgens Larsson. Na rust kwam Cambuur terug tot 3-2, waarna Toshio Lake de eindstand op 4-2 bepaalde.

FC Groningen - FC Utrecht 4-0
Net als afgelopen zondag namen FC Groningen en FC Utrecht het maandagmiddag tegen elkaar op. In de Eredivisie wonnen de Domstedelingen met 0-1, het vriendschappelijke duel eindigde in een 4-0 overwinning voor Utrecht. Ramselaar, die zondag in Groningen het enige doelpunt van de wedstrijd scoorde, was één van de spelers die namens de Utrechters trefzeker was.

Feyenoord

gerelateerd