Valencia-coach: "We moeten een bijna perfecte wedstrijd spelen"

9 december 2019, 23:00

Albert Celades verwacht dat zijn Valencia dinsdagavond moet winnen van Ajax om de knock-outfase van de Champions League te bereiken. Dat is geen eenvoudige opgave, weet de coach van de Spaanse club. "Ajax is een van de beste clubs ter wereld", zegt hij op de persconferentie daags voor het duel in Amsterdam.

Hoewel Celades met veel respect over Ajax praat, ziet hij kansen tegen de Eredivisie-koploper. "We zullen mogelijkheden krijgen om de wedstrijd te winnen. Als we met die mentaliteit de wedstrijd in gaan, dan hebben we een goede kans", aldus de trainer, die de lat hoog legt voor zijn ploeg. "Als je tegen een sterk team speelt, worden fouten afgestraft. We moeten een bijna perfecte wedstrijd spelen om te winnen."

Valencia ging in de vorige ontmoeting met Ajax met 0-3 onderuit. De teams deden echter weinig voor elkaar onder. "Dat duel kan ons helpen. We hebben de wedstrijd opnieuw bekeken en hebben geleerd van bepaalde situaties. De 0-3 was niet in verhouding. Zij hadden geluk en wij niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen