Gisteren gemist: Arsenal wint weer eens, Steijn niet naar ADO

10 december 2019, 00:30   Bijgewerkt: 9 december 2019, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 9 december.

Arsenal toont veerkracht en boekt langverwachte overwinning

Arsenal heeft na negen wedstrijden zonder zege eindelijk weer een keer gewonnen. In het London Stadium was  het team van interim-trainer Fredrik Ljungberg met 1-3 te sterk voor West Ham United. Arsenal keek halverwege de derby tegen een achterstand aan, maar toonde in de tweede helft veerkracht. Gabriel Martinelli, Nicolas Pépé en Pierre-Emerick Aubameyang scoorden namens de bezoekers.

Steijn wordt niet nieuwe trainer van ADO Den Haag

Maurice Steijn wordt niet de opvolger van Alfons Groenendijk bij ADO Den Haag. Dat laten de Hagenaren maandagavond weten aan Omroep West. Steijn leek bovenaan het wensenlijstje van de Haagse club te staan.

Ekkelenkamp pijnigt Roda JC, Aboukhlal scoort vier keer

Jong Ajax heeft het dolende Roda JC een volgende tik uitgedeeld. De Amsterdamse beloften waren maandagavond dankzij twee doelpunten van Jurgen Ekkelenkamp met 2-0 te sterk voor de club uit Kerkrade. Jong AZ, dat het opnam tegen Helmond Sport, boekte een ruime 4-1 zege. Zakaria Aboukhlal stal de show door alle doelpunten van de Alkmaarders te scoren.

Gefrustreerde Riedewald krijgt complimenten van coach

Jaïro Riedewald is bij Crystal Palace weggezakt in het voetbalmoeras der vergetelheid, maar maakte afgelopen weekend weer eens zijn opwachting in de Premier League. Als invaller kreeg de voormalig Ajacied een helft speeltijd tegen Watford (0-0). Zijn trainer Roy Hodgson, is blij met het optreden én de werkhouding van Riedewald.

Zlatan niet naar Bologna: "Hij heeft een andere keuze gemaakt"

Zlatan Ibrahimovic gaat niet aan de slag bij Bologna. Dat heeft Walter Sabatini, voorzitter van de Serie A-club, maandag bekendgemaakt. "Hij heeft een andere keuze gemaakt", laat hij weten aan Italiaans media.

Feyenoord mag tóch fans meenemen naar FC Porto

Feyenoord mag donderdag tóch supporters meenemen naar de uitwedstrijd tegen FC Porto. De Rotterdamse club meldt dat het met succes in beroep is gegaan tegen de sanctie van de UEFA. De straf van het moeten spelen van het eerstvolgende Europese uitduel zonder uitsupporters is omgezet naar een voorwaardelijke straf.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen