'Sevilla laat oog vallen op AZ-sterren Stengs en Boadu'

10 december 2019, 08:31

Volgens De Telegraaf heeft Sevilla serieuze belangstelling voor Calvin Stengs en Myron Boadu van AZ. Beide aanvallers speelden zich dit seizoen via de Alkmaarders in Oranje en zijn bezig aan een goed seizoen.

Het dagblad meldt dat de club informatie heeft ingewonnen bij Hedwiges Maduro, die in het verleden bij Sevilla speelde en nu als analist werkt. "Dat ze kunnen voetballen en hoe ze voetballen, dat weten ze wel bij alle clubs en ook bij Sevilla", vertelt Maduro aan De Telegraaf. Bij Sevilla staat ook landgenoot Luuk de Jong onder contract.

De club is in meer geïnteresseerd dan louter de voetbalkwaliteiten van de spelers. "Ze kijken ook naar andere dingen en willen weten wat voor jongens het zijn, welke persoonlijkheden ze hebben en of ik denk dat ze kunnen aarden in Spanje", zegt Maduro. Dat de oud-middenvelder vaker door oude werkgevers wordt benaderd om zijn mening te geven over spelers, vindt hij de normaalste zaak van de wereld. "Lijkt me logisch ook, want het gaat niet alleen om de voetbalkwaliteiten, ze moeten met hun karakters ook passen in een spelersgroep en aan de buitenkant valt dat moeilijk te beoordelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen