Hamstra noemt drie wensen sc Heerenveen voor transferwindow

11 december 2019, 08:53

Wat valt er in de winterse transferperiode te verwachten van sc Heerenveen. In gesprek met de Leeuwarder Courant formuleert technisch manager Gerry Hamstra de doelstellingen van de club. De Friezen hopen de basisploeg bij elkaar te houden, een extra spits aan te trekken en een oplossing te vinden voor spelers die weinig tot geen speeltijd krijgen.

Hamstra, die dinsdag zijn contract bij Heerenveen verlengde, geeft aan dat de club geen goed signaal afgeeft als er een sterspeler wordt verkocht. "Onze belangrijkste doelstelling is dan ook dat we deze groep bij elkaar houden", aldus de technisch manager, die zegt dat er op dit moment geen sprake is voor concrete interesse in bepaalde spelers. "Al kan dat snel veranderen. Ergens moet je ook blij zijn als er belangstelling voor je voetballers komt. Het geeft aan dat je als club goed presteert."

Het aantrekken van een extra spits is iets wat al langer op het wensenlijstje van de Friese club staat, ondanks de aanwezigheid van Jens Odgaard. "Laat ik vooropstellen dat we heel erg tevreden zijn over Jens. Hij doet het gewoon prima. Maar we willen die positie wel dubbel bezetten", legt Hamstra uit. De Friezen werd in de vorige transferperiode gelinkt aan Thomas Buitink (Vitesse) en Runar Espejord (Tromsø).

Een ander speerpunt is het vinden voor een oplossing voor spelers als Nemanja Mihajlovic. De Serviër speelde dit seizoen nog geen minuut. "Zowel voor Nemanja als de club hoop ik dat zijn toekomst ergens anders ligt. Ik gun het Nemanja ook, want naast voetballers heb je bovenal met mensen te maken." Ook voor Andreas Skovgaard en Emil Frederiksen wordt een oplossing gezocht. Met Daniel Høegh, vorig jaar nog captain en nu reserve, gaat de club ook in gesprek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen