Bayern München neemt voor kerstdagen beslissing over trainer

11 december 2019, 09:21   Bijgewerkt: 11 december 2019, 09:53

Bayern München gaat zich na de laatste wedstrijd van het kalenderjaar beraden over de invulling van de trainerspositie. Sinds het ontslag van Niko Kovac zwaait Hansi Flick met de scepter bij Der Rekordmeister, maar het is nog maar de vraag of de interim-coach een vaste aanstelling krijgt.

"Op 21 december spelen we tegen Wolfsburg de laatste wedstrijd van het jaar. Die zaterdag of de dag erna hebben we overleg en nemen we een beslissing", laat bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge weten in Duitse media. Voor het duel met Wolfsburg speelt Bayern nog tegen Tottenham Hotspur (thuis), Werder Bremen (thuis) en SC Freiburg (uit).

Met Flick aan het roer toonde Bayern München in november tekenen van herstel. Eerst werd concurrent Borussia Dortmund met grote cijfers verslagen (4-0), daarna werd Fortuna Düsseldorf ruim aan de kant gezet (0-4) en vervolgens werd ook overtuigend gewonnen van Rode Ster Belgrado (0-6). De laatste twee wedstrijden ging het echter weer mis voor Bayern: eerst verloor het van Bayer Leverkusen (1-2), daarna was ook Borussia Mönchengladbach te sterk (2-1).

Door de nederlagen is Bayern München afgezakt naar de achtste plaats in de Bundesliga. Koploper Borussia Mönchengladbach heeft zeven punten meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen