Manchester United jaagt zonder Pogba op groepswinst tegen AZ

11 december 2019, 14:19

Manchester United heeft zich al gekwalificeerd voor de knock-outfase van de Europa League, maar moet de groepswinst nog wel veiligstellen. Daarvoor moet de Engelse grootmacht donderdagavond minimaal gelijkspelen tegen AZ. Voor Ole Gunnar Solskjaer is dat reden om het duel met de nummer twee van de Eredivisie serieus te nemen.

De Noorse manager gaat vol voor de groepswinst, zegt hij op de persconferentie daags voor de wedstrijd op Old Trafford. "Ik stuur de jongens niet het veld op met het idee dat het niet uitmaakt of ze winnen of verliezen. Iedere wedstrijd die je speelt voor Manchester United is een kans om je teamgenoten, mij en de supporters te laten zien dat je het verdient om deel uit te maken van het team", aldus Solskjaer.

Manchester United, dat afgelopen weekend stuntte bij Manchester City (1-2), mist Paul Pogba nog tegen AZ. Solskjaer hoopt dat de Franse sterspeler later in de maand nog in actie kan komen. Diogo Dalot, Eric Bailly en Timothy Fosu-Mensah zijn er ook nog niet bij tegen de Alkmaarders. Nemanja Matic, die de voorbije twee maanden uit de roulatie was, kan zijn rentree maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen