Gattuso twijfelde niet toen Napoli kwam: "Makkelijke beslissing"

11 december 2019, 19:47

Gennaro Gattuso heeft een nieuwe baan gevonden in de Serie A. De Italiaanse oud-middenvelder heeft zich woensdag verbonden aan Napoli, waar hij de opvolger is van Carlo Ancelotti. Gattuso is blij met de kans.

De 41-jarige coach werd woensdag gepresenteerd bij Napoli en vertelde daar over zijn keuze. "Het was een makkelijke beslissing", zei hij. "Napoli is al jaren een leidende club in Europa en Italië. Nu is het even moeilijk, maar het grootste deel van de selectie past bij het voetbal dat ik graag wil spelen", aldus Gattuso, die weet dat Napoli zevende staat in de Serie A. Hij gaf overigens aan dat de ploeg weer in een 4-3-3-formatie zal gaan spelen."

Dat Gattuso de opvolger is van Carlo Ancelotti, is bijzonder. Bij AC Milan speelde hij namelijk onder die coach. "Ik wilde hem dinsdag bellen, maar hij was toen met zijn familie. We hebben vanochtend gesproken. Carlo heeft weer laten zien dat hij een prachtig persoon is. Hij was bij Milan als een vader voor mij en ik heb wel driehonderd wedstrijden onder hem gespeeld. Ik belde hem later altijd nog voor advies. Hij heeft me vandaag nog allerlei dingen verteld over het team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen