FC Den Bosch krijgt forse claim van 'adviseur van Jordania'

12 december 2019, 08:16

FC Den Bosch heeft een forse claim ontvangen van Anton Evmenov. De Rus was naar eigen zeggen van 1 augustus 2018 tot 1 juli 2019 werkzaam bij de eerstedivisionist en wil met terugwerkende kracht nog 70.000 euro ontvangen voor zijn werkzaamheden. Volgens de Brabantse club was hij adviseur van Kakhi Jordania, die hem dus moet betalen.

Dat schrijft het Brabants Dagblad. Evmenov heeft FC Den Bosch voor de arbitragecommissie van de KNVB gedaagd om het geld alsnog te ontvangen. Zij beweren dat hij geen technisch directeur van de club was, maar slechts een adviseur van Jordania, wiens overname uiteindelijk geen doorgang vond na ingrijpen van de KNVB. Mede daarom is Evmenov mogelijk niet betaald.

Lees ook: Den Bosch doet Jordania voorstel voor beëindiging samenwerking

Er is ooit wel een overgang getekend, maar dat was volgens FC Den Bosch alleen om de Rus een werkvergunning te laten krijgen, wat overigens niet is gelukt. Op 19 januari pakte Evmenov zijn biezen en is vervolgens nooit meer teruggekomen bij de club, die dan ook in elk geval niet langer dan dat moment wil betalen. Momenteel is hij alweer werkzaam bij Zenit Sint-Petersburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen