Hoek als technisch adviseur aan de slag bij Japanse voetbalbond

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 december 2019 – Frans Hoek gaat aan de slag bij de Japanse voetbalbond. Hij gaat zich in Azië bezighouden met de ontwikkeling van Japanse keepers. Hoek heeft een contract voor één jaar getekend, maar beide partijen hebben de intentie uitgesproken om een langere samenwerking aan te gaan.

Hoek als technisch adviseur aan de slag bij Japanse voetbalbond

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Japan heeft de droom uitgesproken om in 2050 het WK te organiseren én winnen", laat Hoek weten aan NH Nieuws. "Er ligt een heel plan klaar met hoe ze dat willen realiseren. Ze zijn bij mij uitgekomen, omdat ze meer en sneller progressie willen boeken als het gaat om de ontwikkeling van keepers. Ik ga vooral de coaches adviseren en opleiden. Het lijkt me een mooie uitdaging in een bijzonder land."

Hoek, die eerder als keeperstrainer werkzaam was bij Oranje, FC Barcelona, Manchester United en Bayern München, verblijft komend jaar minimaal vier keer twee weken in Japan.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd