Marsman verwijt zichzelf weinig: "Geen fouten van mij"

13 december 2019, 07:43   Bijgewerkt: 13 december 2019, 07:58

Feyenoord ging donderdagavond met 3-2 onderuit tegen FC Porto en werd daardoor uitgeschakeld in de Europa League. De Rotterdammers kregen de tegendoelpunten wel heel makkelijk tegen en vooral keeper Nick Marsman zag er twee keer niet best uit, al rekende hij zichzelf weinig aan. "Het waren geen fouten van mij", sprak hij na afloop. 

Feyenoord had een klein wonder nodig in Porto om naar door te stoten naar de volgende ronde van de Europa League. Het moest zelf winnen in Porto en hopen dat Rangers won van Young Boys, maar dat lukte beide niet. "Ik denk niet dat het een wonder was geweest als we doorkwamen. Deze nederlaag komt alsnog heel hard aan", sprak Marsman tegenover VTBL.

De ploeg van Dick Advocaat stond al na vijftien minuten spelen op een 2-0 achterstand en de Rotterdamse defensie was behoorlijk aan het schutteren. Ook doelman Marsman ging niet vrijuit bij de tegendoelpunten. "Bij de eerste goal zit ik er goed bij, maar ik had veel pech. De omstandigheden waren lastig. Het veld was glad en de bal was anders dan normaal. Hij glibbert binnenkant paal binnen. Het is geen fout van mij."

Feyenoord kwam nog binnen het half uur knap terug van de 2-0 achterstand, maar kreeg niet veel later weer een tegendoelpunt en kwam die klap niet meer te boven. "Ik vond dat we over het algemeen gewoon goed speelden. We domineerden in bepaalde fases. Bij die derde goal is het weer een counter en weer wordt de bal teruggelegd. Op het laatste moment met een reactie hou ik hem nog tegen, maar gaat de bal alsnog erin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen