Willem II-er Peters waarschuwt ploeg na bak vol complimenten

13 december 2019, 09:53   Bijgewerkt: 13 december 2019, 10:55

Willem II leeft momenteel op een roze wolk. De Tilburgers wonnen in een maand tijd van PSV én Ajax en bezetten daardoor de vierde plaats in de Eredivisie. Vrijdagavond staat er de ontmoeting met het ook goed draaiende sc Heerenveen op het programma. Aanvoerder Jordan Peters waarschuwt zijn ploeg na de stort aan complimenten en eist dezelfde scherpte als de voorgaande weken. "Wij moeten gewoon nederig blijven, het kan zo omslaan."

Het zijn mooie tijden voor iedereen die Willem II een warm hart toedraagt. De club won vorige week op bezoek bij Ajax en ontpopt zich zo steeds meer tot de verassing van het seizoen. Vrijdagavond staat de ploeg weer voor een mooie uitdaging op bezoek bij nummer vijf Heerenveen. Peters probeert zijn ploeg scherp te houden en sprak hierover met De Telegraaf. "Als we denken dat het ons nu gemakkelijk afgaat en met een andere instelling naar Heerenveen gaan, omdat we in de ArenA hebben gewonnen, dan zijn de verschillen in de Eredivisie zo klein, dat je ook ineens drie, vier wedstrijden niet kunt winnen. Als aanvoerder probeer ik dat te bewaken, omdat je weet dat de flow die we nu hebben ook zomaar kan omslaan."

Aanvoerder Peters staat samen met de Zweed Sebestian Holmén in het centrum en dat klikt tot nu toe goed. De viervoudig international van Zweden hoop dat hij zijn goede prestaties kan doortrekken om zo een plek in de EK-selectie af te dwingen. "Ik heb doelen en dromen in mijn carrière. Ik voel me hier hel erg goed. Het bevalt me uitstekend in Tilburg." De Zweed – die afgelopen zomer over kwam van Dinamo Moskou – is nog altijd in de wolken na de drie punten in Amsterdam. "Ajax-uit is de moeilijkste wedstrijd van het seizoen. Om daar te winnen en tegen die topaanval ook nog eens de nul te houden is geweldig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen