Stegeman voor cruciaal duel met VVV: "Dit is de realiteit"

13 december 2019, 13:17   Bijgewerkt: 13 december 2019, 13:34

PEC Zwolle speelt zaterdagavond de cruciale uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. De ploeg van John Stegeman staat op de zestiende plaats en zit volop in de degradatiezorgen. Tegenstander VVV doet het niet veel beter en heeft na zestien wedstrijden twee punten meer. "We willen graag weg uit die zone", sprak de trainer van Zwolle in aanloop naar de wedstrijd.

Stegeman zag zijn selectie deze week 'erg geconcentreerd trainen' en kon het niet laten om ook een blik op de ranglijst te werpen. "Iedereen kijkt daar wel eens naar. Het lijkt me logisch dat de spelers dondersgoed weten dat we een directe concurrent treffen", zei de trainer in gesprek met De Stentor. "Dit is de realiteit. We staan waar we staan."

Mocht PEC winnen in Limburg, dan stijgt het in ieder geval naar de veilige vijftiende plek, over VVV-Venlo heen. Die ploeg is de laatste weken onder interim-trainer Jay Driessen juist bezig aan een goede serie, de laatste twee thuiswedstrijden werden namelijk gewonnen. "Het belang is op dit moment groot. Of dit de belangrijkste uitwedstrijd sinds jaren is voor PEC? Dat weet ik niet. Het is wel een heel belangrijke. We willen gewoon wegkomen van die onderste plekken."

In de aanloop naar het duel met de ploeg uit Venlo kreeg Stegeman in ieder geval goed nieuws uit de ziekenboeg. Kenneth Paal maakte afgelopen week zijn rentree bij de beloften en is weer van de partij. Ook Mustafa Saymak, Mike van Duinen en Ilias Bel Hassani zijn op tijd hersteld van hun blessures en kunnen in Venlo weer spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen