Van den Brom dolblij met volledige fitte groep bij Utrecht

13 december 2019, 14:36

Na drie nederlagen op rij proefde FC Utrecht zondag eindelijk weer eens het zoet van de overwinning. Bij FC Groningen werd er met 0-1 gewonnen en die zege was belangrijk voor het vertrouwen in de groep. Het zorgt ervoor dat John van den Brom met een goed gevoel toeleeft naar de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo.

Van den Brom was dolblij met de winst in Groningen, die op een uitermate goed moment kwam. "Geweldig. Na drie nederlagen moet je een wedstrijd winnen om eruit te komen. Daar zijn we in geslaagd in een moeilijke uitwedstrijd", blikt hij terug bij de clubkanalen. "We kunnen de komende week goed aan gaan door deze overwinning. Het gevoel is niet uit te leggen in woorden. We hebben in Groningen een hele goede eerste helft gespeeld. In balbezit hadden we controle en hebben we ook wat kansjes gekregen. In de tweede helft kwamen we meer onder druk te staan, maar hebben we ons wel staande gehouden."

Zondag gaat Utrecht op bezoek bij Heracles Almelo, dat bezig is aan een goed seizoen. Die ploeg staat zevende en heeft slechts een puntje meer dan nummer zes Utrecht. "Het is wederom een moeilijke uitwedstrijd, we weten dat ze thuis heel veel punten hebben gehaald met veel goals. Ze hebben daar nu vijf wedstrijden op rij gewonnen. Het zal niet makkelijk worden, maar we gaan er met vertrouwen naartoe", zegt Van den Brom, die blij is met de lege ziekenboeg. "Iedereen is fit, dat is het mooiste van deze week. Adrian Dalmau is ook weer terug op het veld. Ik heb nul blessures, dus dat is prettig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen