Advocaat wil punten tegen PSV: "Groeien per wedstrijd"

13 december 2019, 17:14   Bijgewerkt: 13 december 2019, 19:20

Dick Advocaat hoop dat Feyenoord zichzelf komend weekend wél beloond. Tegen FC Porto lieten de Rotterdammers donderdagavond best aardige dingen zien, maar verloor het wel. Dat moet tegen PSV in de Eredivisiekraker komend weekend beter, weet de ervaren coach – die in Porto voor het eerst verloor in. "Je ziet ons per wedstrijd groeien, wat in mijn ogen vooral komt omdat we de laatste weken in dezelfde of bijna dezelfde opstelling kunnen spelen."

Op de clubsite keek hij nog even terug naar het resultaat in Portugal. Volgens Advocaat verdiende Feyenoord het niet om te verliezen. "Maar we gaven de goals te makkelijk weg, maar daarna kan je ons alleen nog verwijten dat we niet vaker hebben gescoord." Dat zal tegen PSV in elk geval beter moeten, vermoedelijk is spits Nicolai Jørgensen - hij bleef achter om bij de geboorte van zijn zoon te zien - daar wel weer bij zijn, al deed Advocaat geen verdere updates over (de fitheid van) zijn spelersgroep.

Lees ookVilhena wordt zondag uitgezwaaid voor Feyenoord - PSV

"Een prachtig affiche en een mooie kans om onszelf te belonen voor het harde werk en het vaak goede spel dat we de afgelopen weken hebben laten zien", vindt Advocaat. "Het is uiteraard ook zaak om qua strijd en vechtlust hetzelfde te brengen als donderdag. Op de intentie en instelling van de jongens is niets aan te merken, maar uiteindelijk gaat het om punten pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen