De Ligt is weer fit genoeg om in selectie Juventus terug te keren

13 december 2019, 20:09

Matthijs de Ligt is normaliter komend weekend gewoon weer van de partij bij Juventus. De Nederlandse verdediger ontbrak afgelopen midweek in de Champions League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen vanwege een lichte blessure, maar is voor het treffen in de Serie A tegen Udinese gewoon weer fit genoeg.

Dat liet Maurizio Sarri weten tijdens de persconferentie vrijdagmiddag, waardoor De Ligt gewoon weer terugkeert in de selectie van de Oude Dame. Die wedstrijdselectie is overigens officieel nog niet vrijgegeven door de ervaren Italiaanse coach. Ook Douglas Costa en Rodrigo Bentancur – die er eveneens niet bij waren – zijn weer van de partij, want zijn trainden beide volledig mee. 

Juventus moet zondag weer eens zien te winnen in de Italiaanse competitie: tegen Sassuolo (2-2) en SS Lazio (3-1) kwam Sarri met zijn elftal de laatste twee duels niet tot een zege, waardoor het Internazionale vooralsnog op de eerste plaats moet laten in de Serie A. Die laatste ploeg is overigens over een week ook de opponent in de Italiaanse Supercup, die in de winter en in Saudi-Arabië wordt gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen