'Feyenoord wil extra spits, Tapia en Van der Heijden mogen weg'

14 december 2019, 09:01   Bijgewerkt: 14 december 2019, 09:27

Feyenoord hoopt zich in de winterse transferperiode te versterken met een extra spits. Door de beperkte inzetbaarheid van Nicolai Jørgensen ligt daar de prioriteit, meldt De Telegraaf. Tegenover de komst van een concurrent voor de Deen staat mogelijk het vertrek van Jan-Arie van der Heijden en Renato Tapia: zij hebben geen toekomst meer in Rotterdam.

Dick Advocaat kan een extra spits goed gebruiken. De met blessures kwakkelende Jørgensen is dit seizoen nog maar tien keer in actie gekomen, waardoor de ervaren coach en zijn voorganger Jaap Stam veel hebben moeten improviseren. Meerdere buitenspelers, zoals Luciano Narsingh en Luis Sinisterra, hebben in de punt van de aanval gestaan. De enige echt andere beschikbare spits, Naoufal Bannis (17), is nog te licht voor het grote werk.

Van der Heijden en Tapia vertrekken in januari mogelijk bij Feyenoord. Eerstgenoemde wilde afgelopen zomer al vertrekken, maar kreeg uiteindelijk toen geen toestemming. Tapia wilde juist blijven, [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/353413/troost-wil-dat-tapia-vertrekt-bij-feyenoord-ik-pik-dit-niet/,_blank,tot irritatie] van interim technisch directeur technisch directeur Sjaak Troost. Vertrekken zij beiden, dan gaat Feyenoord de markt op om een extra centrale verdediger en middenvelder aan te trekken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen