Inter zet streep door persconferentie vanwege beledigende brief

14 december 2019, 14:56

De gebruikelijke persconferentie van Antonio Conte voor een competitiewedstrijd gaat niet door. De club heeft besloten een streep te zetten door het persmoment vanwege een ingezonden brief die is verschenen in Corriere dello Sport. Journalisten van Italiaanse media waren al aanwezig in de perszaal op het moment dat de mededeling kwam.

'Gisteren heeft Corriere dello Sport een beledigende brief over onze coach gepubliceerd, waarin agressie wordt gerechtvaardigd. Om het signaal af te geven aan alle media dat ze het respect voor anderen moeten respecteren, zal er vandaag geen persconferentie plaatsvinden', aldus de Italiaanse grootmacht.

In de brief, die door een supporter van Bologna zou zijn ingezonden, werd Conte de uitschakeling van Inter in de Champions League verweten. Inter zou dinsdag zijn verslagen door een B-elftal van FC Barcelona, dat ook nog eens liet zien hoe voetbal gespeeld moet worden. Conte werd onder meer 'dom' genoemd. De redacteur van de krant sloot zich aan bij de ingezonden brief en voegde toe dat Inter de Champions League heeft weggegooid door Mauro Icardi aan Paris Saint-Germain te verhuren.

Inter, dat met twee punten voorsprong op Juventus aan kop gaat in de Serie A, neemt het zaterdag op tegen Fiorentina.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen