Harde woorden na nederlaag Leverkusen: "Waren gewoon slecht"

14 december 2019, 18:35

Peter Bosz is niet te spreken over zijn ploeg na de 2-0 nederlaag van Bayer Leverkusen bij hekkensluiter FC Köln. De Nederlandse trainer wilde van geen excuses weten en denkt dat de club ook zonder twee rode kaarten het duel gewonnen had.

"FC Köln heeft terecht gewonnen. We waren gewoon slecht en hoeven de schuld niet bij de tegenstander, de scheidsrechter of het veld te zoeken", vindt Bosz op de persconferentie na afloop. "Köln speelde met ontzettend veel energie en hebben geweldig gewerkt. Dat lukte ons niet." Het feit dat Leverkusen na rode kaarten voor Aleksander Dragovic en Leon Bailey met negen man eindigde, was volgens Bosz ook debet aan de nederlaag. "We hebben niet goed gevoetbald met elf man, maar met tien of negen werd het natuurlijk nog een stuk moeilijker."

Lees ook: Bayern München haalt uit tegen Werder

Ook Kai Havertz erkent dat Bayer een wanprestatie leverde. "Vandaag is precies gebeurt wat er niet had moeten gebeuren. We speelden erg slecht en waren niet creatief genoeg voorin." Door de nederlaag tegen de laagvlieger komt er een eind aan de goede Bundesliga-serie, waarin Bosz' ploeg tien punten uit vier duels wist te pakken. "We hebben vandaag niet laten zien wat we onlangs wel hebben bewezen te kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen