Steijn wil in zomer naar ADO, maar niet als tussenpaus

14 december 2019, 20:31

Maurice Steijn ziet een avontuur als trainer bij ADO Den Haag wel zitten. De 46-jarige trainer wil niet tussentijds instappen, maar geeft in gesprek bij FOX Sports aan vanaf de zomer wel in Den Haag te willen beginnen.

Bij zijn oude club VVV, waar Steijn nog eens in het zonnetje gezet werd, gaf hij aan geïnteresseerd te zijn. "ADO kwam en was concreet. Ze wilden dat ik direct kwam. Ik heb een heel goed gesprek gehad. Daar is uitgekomen dat ik niet op dit moment wil instappen." Volgens Steijn wil hij met zijn eigen selectie werken en is een tussentijdse stap daarom geen optie. "Maar ik wil er wel over nadenken om te kijken of er in de zomer een dienstverband inzit."

Steijn was eerder al actief in Den Haag. Het gesprek dat hij over een mogelijke terugkeer voerde, was op meerdere vlakken een positieve conversatie. "Met name het toekomstplan voor de komende drie, vier jaar. Niet alleen voor het eerste elftal, maar ook met de jeugdopleiding. Er is al jaren geen speler doorgebroken, daar willen ze verandering in brengen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen