Wijnaldum ondanks blessure met Liverpool naar WK

15 december 2019, 10:07

Georginio Wijnaldum reist vandaag met Liverpool mee naar het WK voor clubteams in Qatar, ondanks dat hij zaterdag met een blessure uitviel in het duel met Watford. Dat heeft Liverpool zondagochtend bevestigd via de officiële kanalen.

Wijnaldum moest zich in het duel met Watford, dat met 2-0 werd gewonnen, na een uur laten wisselen. Hij leek last te hebben van zijn hamstring. Na afloop van de wedstrijd kon trainer Jürgen Klopp nog [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/360635/klopp-over-uitvallen-wijnaldum-maakt-het-er-niet-makkelijker-op/,_blank,geen duidelijkheid] scheppen over de fysieke gesteldheid van de Nederlander, maar nu blijkt dat hij alsnog fit genoeg is om af te reizen naar het WK.

Sterspelers mee

Liverpool vliegt vandaag naar Qatar toe en speelt woensdag de halve finale van het toernooi tegen Monterrey uit Mexico. Dejan Lovren ontbreekt bij The Reds, omdat hij een spierblessure heeft opgelopen in het duel met Salzburg in de Champions League van afgelopen week. Naast Wijnaldum neemt Klopp alle sterspelers mee naar het WK, dus uiteraard ook aanvoerder Virgil van Dijk.

De volledige selectie van Liverpool voor het WK voor clubteams: Alisson, Van Dijk, Wijnaldum, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Lonergan, Shaqiri, Robertson, Origi, Jones, Alexander-Arnold, Williams.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen