Sparta Rotterdam mist geblesseerde Veldwijk tegen FC Emmen

15 december 2019, 12:04

Sparta-trainer Henk Fraser kan vanmiddag in het duel tegen FC Emmen geen beroep doen op aanvaller Lars Veldwijk. De spits van de Rotterdammers staat aan de kant met een blessure, zo laat de club weten. Mogelijk heeft Veldwijk zijn laatste wedstrijd voor de ploeg al gespeeld.

Volgens RTV Rijnmond heeft Veldwijk last van een blessure aan zijn enkel. Vorige week tegen Heracles Almelo bleef de international van Zuid-Afrika de hele wedstrijd op de bank en dus hoeft Fraser vandaag geen nieuwe speler op te stellen vanwege de absentie van Veldwijk. Zijn laatste minuten maakte hij in de met 4-0 verloren wedstrijd tegen Willem II eind november.

Mogelijk is dat ook de laatste wedstrijd van Veldwijk geweest in het shirt van Sparta. Eerder deze week hintte de spits namelijk op een winters vertrek uit Het Kasteel. "In januari gaat er wel iets gebeuren", zei hij in gesprek met FOX Sports. "Ik moet wel plezier blijven behouden en dat heb ik op dit moment niet. Als je speelt, heb je dat plezier wel. Maar als je op de bank zit, zijn het lange weken."

Lees ook: Veldwijk kondigt winterse transfer aan: "Gaat iets gebeuren"

Emmen

Het duel tegen FC Emmen zal Veldwijk dus vanaf de tribune moeten bekijken. Emmen-trainer Dick Lukkien heeft tegen Sparta zijn opstelling op één plaats gewijzigd ten opzichte van het verloren duel tegen VVV-Venlo van vorige week. Lorenzo Burnet kreeg in die wedstrijd een rode kaart en is daarom geschorst. Glenn Bijl komt voor hem in het elftal. Hij is juist terug van een schorsing na zijn rode kaart tegen PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen