Borussia Mönchengladbach raakt koppositie kwijt aan RB Leipzig

15 december 2019, 17:30

Borussia Mönchengladbach is de koppositie in de Bundesliga kwijt. Na de verrassende midweekse uitschakeling in de Europa League ging de ploeg van Marco Rose zondagmiddag onderuit bij Vfl Wolfsburg(1-1), waar Wout Weghorst de hele wedstrijd speelde en Jeffrey Bruma op de bank bleef. RB Leipzig profiteert van de nederlaag en is de nieuwe koploper in Duitsland.

Het spektakel zat in de begin- en eindfase. Al na dertien minuten opende Xaver Schlager de score voor de thuisploeg. Voor de 22-jarige Oostenrijker was dat bovendien zijn eerste doelpunt in de Bundesliga. Mönchengladbach had meteen een antwoord paraat. Op aangeven van Alassane Plea schoot Breel Embolo de gelijkmaker binnen voor Die Fohlen.

1-1 leek ook de eindstand te worden in de Volkswagen Arena. Ook daarmee zou Mönchengladbach de koppositie verloren hebben. Maar in blessure gingen de bezoekers ook nog kopje onder. Maximilian Arnold werd de gevierde man aan de zijde van Wolfsburg. Louis Beyer van Mönchengladbach legde de bal onbedoeld klaar voor Arnold en die wist daar wel raad mee: 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen