Memphis valt geblesseerd uit bij late nederlaag Olympique Lyon

15 december 2019, 19:16

Olympique Lyon heeft een bewogen week teleurstellend afgesloten. Na de overwintering in de Champions League, alle heisa rondom Marcelo en het optreden van Memphis Depay verloor de Franse club zondagavond het competitieduel met Stade Rennes: 0-1. Extra domper was het uitvallen van Memphis.

Lyon plaatste zich midweeks voor de volgende ronde in de Champions League. Les Gones kwamen terug van een 0-2 achterstand tegen RB Leipzig, mede dankzij de gelijkmaker van Memphis. Echter ging het nadien over de ruzie tussen Marcelo en de achterban. Een fan stapte zelfs met een spottend ezel-spandoek het veld op. Memphis sprong in de bres voor zijn ploeggenoot. Voor die actie werd de Oranje-international zondag weer bewierookt door de fans.

Alle gebeurtenissen maakten het thuisduel met Stade Rennes beladen. Maar Memphis kon vandaag de kar niet trekken. Hij moest bij de rust geblesseerd achterblijven in de kleedkamer. Kenny Tete speelde wel de hele wedstrijd mee. Met de oud-Ajacied in de defensie kreeg Lyon in de 89ste minuut een fikse domper te verwerken. De pas zeventienjarige Eduardo Camavinga dompelde de thuisploeg in rouw, waardoor Lyon de stap naar de subtop maar niet kan maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen