Beugelsdijk liep dubbele breuk op, maar speelde wedstrijd door

15 december 2019 – ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk brak zaterdagavond zijn pols in de wedstrijd tegen FC Groningen, maar speelde gewoon door met deze breuk. De verdediger ging in de laatste minuten van de wedstrijd alsnog vroegtijdig naar de kant met een rode kaart.

Beugelsdijk liep dubbele breuk op, maar speelde wedstrijd door

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Hagenees liep de breuk al in een van de eerste duels van de wedstrijd op, maar de verdediger was hard als altijd en speelde gewoon door. Uit onderzoek in het ziekenhuis bleek dat hij een dubbele breuk in zijn pols had opgelopen. Beugelsdijk zal maandag onder het mes moeten.

De wedstrijd maakte Beugelsdijk alsnog niet vol. In de slotfase van de wedstrijd beging de boomlange stopper een lichte overtreding en dat betekende zijn tweede gele kaart en dus rood. Door de eerste gele kaart was hij sowieso al geschorst, want dit was de vijfde gele prent van het seizoen voor de 29-jarige verdediger. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd