Paris Saint-Germain loopt verder uit op Olympique Marseille

15 december 2019, 23:36

Paris Saint-Germain is verder uitgelopen op achtervolger Olympique Marseille. De Franse koploper won zondagavond ruim op bezoek bij Saint-Etienne: 0-4. Een vroege openingstreffer en rode kaart bij de gastheren bezorgden de Parijzenaren een eenvoudige avond.

In de wetenschap dat Marseille een dag eerder punten had gemorst bij FC Metz, kon PSG de voorsprong verder vergroten. Daar liet het elftal van Thomas Tuchel ook geen twijfel over bestaan. Al in de negende minuut was het raak: buiten de zestien volleerde Leandro Paredes de bal mooi achter doelman Stephane Ruffier. Diezelfde Paredes werd het slachtoffer van een schandalige tackle van Jean Eudes Aholou (zie beelden hieronder). Rood was dan ook de enige juiste straf voor de middenvelder van de thuisploeg.

Voor het sterrenensemble was het vervolgens een koud kunstje om de overtalsituatie te verzilveren. Vlak voor het rustsignaal verdubbelde Kylian Mbappé de voorsprong. In de slotfase maakten Mauro Icardi en Mbappé er elk nog een. Dat betekent dat het verschil tussen PSG en Marseille op de ranglijst nu zeven punten bedraagt. De kloploper speelde ook nog eens een wedstrijd minder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen