'Italiaanse en Spaanse clubs bekijken Feyenoorder Senesi'

16 december 2019, 08:54

Feyenoord-verdediger Marcos Senesi staat in de sluimerende belangstelling van Italiaanse en Spaanse clubs. De Argentijnse sloper van de Rotterdammers kwam pas afgelopen zomer over vanuit Argentinië, maar maakt in De Kuip na een stroeve start veel indruk. Vanuit Spanje en Italië zaten tegen PSV scouts voor hem op de tribune.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Om welke clubs het gaat, schrijft de ochtendkrant niet, wel dat ze onder de indruk zijn van de 22-jarige verdediger, die voor zeven miljoen euro overkwam van San Lorenzo in augustus. In de beginfase zat hij vrijwel alleen maar op de bank bij Feyenoord, maar inmiddels heeft hij een basisplaats centraal achterin veroverd en staat het aantal optredens dit seizoen al op dertien.

Daarmee is het voor andere Europese clubs interessant om de verrichtingen te volgen van de jeugdinternational van Argentinië, die ook tegen zijn debuut bij de nationale ploeg aanschurkt(e). Tegen PSV maakte de verdediger zondag in elk geval een goede en stabiele indruk bij Feyenoord.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen