"Van Bommel ras-PSV'er, heel pijnlijk dat het zo moet eindigen"

16 december 2019, 12:13

Het ontslag van Mark van Bommel komt hard aan bij de Supportersvereniging PSV. "Mark is een held van de club. Als er iemand is die de supporters succes gunnen, dan is hij het wel", aldus voorzitter Harrie Timmermans, die ook wist dat het ontslag in de lucht hing.

"Vanwege de resultaten was dit ontslag misschien wel onvermijdelijk", aldus Timmermans tegen het Eindhovens Dagblad. "De voetbalwereld heeft een paar voorspelbare patronen. Na een paar nederlagen komt er altijd discussie over de trainer. Dat zie je ook bij PSV, al duurt het bij ons vaak wat langer dan bij andere clubs. Maar het is gewoon de keiharde realiteit als de resultaten uitblijven."

Lees ook: tien mogelijke opvolgers van Van Bommel bij PSV

Van Bommel staat te boek als PSV-icoon. Achttien maanden geleden schoof de club hem intern door als opvolger van Phillip Cocu. "Het geeft een heel dubbel gevoel. Mark is een ras-PSV'er. Heel pijnlijk dat het zo moet eindigen", zegt Timmermans, die niet wil praten over de opvolging. "Ik kan het nu niet opbrengen daarover te praten. Dit is een heel slecht jaar, een horrorseizoen eigenlijk. Maar een crisis verenigt ook. Als supporters moeten we juist nu nóg meer achter de club gaan staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen