Sky Sports: Ancelotti in Engeland voor gesprekken met Everton

16 december 2019, 17:52

Carlo Ancelotti werd vorige week dinsdag ontslagen bij Napoli, maar heeft mogelijk alweer een nieuwe club gevonden. Volgens Sky Sports is de Italiaanse coach maandag in Engeland gearriveerd voor gesprekken met Everton. De Engelse club is op zoek naar een opvolger voor de ontslagen Marco Silva.

Mogelijk wordt dat Ancelotti. Hij is volgens het Engelse medium de eerste keuze van Everton om de vacante trainerspositie in te vullen. De Italiaan heeft al enige ervaring in de Premier League: hiji was tussen 2009 en 2011 werkzaam bij Chelsea, waarmee hij de Engelse titel, de FA Cup en de Community Shield won.

Ancelotti, die ook in verband is gebracht met het zoekende Arsenal, werd vorige week luttele uren na de Champions League-overwinning tegen KRC Genk (4-0) ontslagen bij Napoli. Gennaro Gattuso werd [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/360475/napoli-presenteert-gattuso-als-opvolger-van-ancelotti/,_blank,razendsnel aangesteld] als zijn opvolger.

Everton, de mogelijke nieuwe club van Ancelotti, maakt een tegenvallend seizoen door. De club van technisch directeur Marcel Brands bezet de zestiende plaats in de Premier League en staat slechts drie punten boven de degradatiezone.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen