Lazio wendt puntenverlies af door ongelooflijke comeback

16 december 2019, 22:59

Er leek maandagavond een einde te komen aan de zegereeks van Lazio, maar na een bizarre slotfase hield de Italiaanse club alsnog de volle buit over aan de uitwedstrijd tegen Cagliari. Met een 1-0 achterstand ging Lazio de blessuretijd in. In minuut 93 en 98 vielen de 1-1 en 1-2.

Sinds halverwege oktober heeft Lazio geen punt meer laten liggen in de Serie A. Onder meer AC Milan en Juventus werden de voorbije weken verslagen, maar op bezoek bij Cagliari leek het voor het eerst sinds lange tijd weer een keer mis te gaan. De thuisploeg kwam na acht minuten op 1-0 door een goal van Giovanni Simeone en hield de voorsprong heel lang vast.

In de slotfase zette Lazio alles op alles om een gelijkspel uit het vuur te slepen. Luis Alberto leek de nummer drie van de Serie A een felbegeerd punt te bezorgen, maar het werd dieper in blessuretijd nóg mooier voor Lazio. In de achtste minuut van de toegevoegde tijd maakte de ingevallen Felipe Caicedo de 1-2, waardoor de ploeg van Simone Inzaghi nu op drie punten van Inter en Juventus staat.