'Italiaanse en Engelse clubs laten oog vallen op Pachonik'

16 december 2019, 23:53

Tobias Pachonik heeft over interesse niet te klagen. Meerdere buitenlandse clubs hebben hun oog laten vallen op de rechtsback van VVV-Venlo. Dat meldt Voetbal International.

Pachonik zou afgelopen zomer al benaderd zijn door Spartak Moskou, Besiktas, Fulham en Wigan Athletic, maar hij koos toen voor een dienstverband bij VVV-Venlo. Daar maakt hij dermate veel indruk dat Sampdoria, Genoa en Watford naar hem hebben geïnformeerd bij zijn zaakwaarnemer Ersin Akan.

Ondanks de Italiaanse en Engelse interesse, aast Pachonik niet op een winters vertrek. "Tobias staat er inderdaad goed op bij verschillende buitenlandse clubs, maar hij heeft het goed naar zijn zin bij VVV. Hij is niet bezig met een transfer, richt zich alleen maar op VVV en wil de club helpen om in de Eredivisie te blijven", zegt Akan.

Pachonik was tot nu goed voor één doelpunt en twee assists. "Hij voelt zich nog niet uitgeleerd in Venlo. Hij is blij met de kansen die hij krijgt. Tobias is ook geen jongen die voor het geld kiest. Zeg nooit nooit, maar voor het einde van dit seizoen zie ik hem zeker nog niet vertrekken bij VVV", besluit de zaakwaarnemer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen