Sinisterra imponeert in De Kuip: "Dit is een groot talent"

17 december 2019, 07:43

Luis Sinisterra begint eindelijk te imponeren bij Feyenoord. De twintigjarige Colombiaan is bezig aan een sterk seizoen en kreeg eerder al onder Jaap Stam veel speelminuten en ook Dick Advocaat ziet het in hem zitten. In Rotterdam-Zuid is met blij met de aanvaller.

Dat hij zich bij Feyenoord momenteel goed ontplooit, ligt volgens Steven Berghuis ook aan de ploeggenoten. "Ze hebben nu ook een leuk groepje zo bij elkaar'', zegt de aanvoerder tegen het Algemeen Dagblad. "Met Renato Tapia, Marcos Senesi en Edgar Ié. Dat scheelt toch." Berghuis, die een hattrick maakte tegen PSV, is positief over zijn teamgenoot. "Hij is snel. De snelste selectiespeler? Dat niet eens, denk ik. Dan denk ik aan Haps en Karsdorp. Maar hij is wel heel behendig met de bal aan zijn voet. Zijn dribbels zijn echt goed.''

Ook trainer Advocaat is lovend over de Colombiaan. "Dit is echt een groot talent'', aldus de coach. "Ik denk vooral als buitenspeler, maar hij heeft noodgedwongen ook in de spits gespeeld.'' Advocaat hoopt dat hij Feyenoord in de toekomst veel geld kan opleveren. "Dan moet hij blijven laten zien wat hij tegen PSV liet zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen