Goede vriend Vloet: "Sluit niet uit dat Memphis het EK nog haalt"

17 december 2019, 08:11   Bijgewerkt: 17 december 2019, 09:11

Excelsior-aanvaller Rai Vloet sluit niet uit dat zijn goede vriend Memphis Depay het EK nog haalt. Vloet speelde in de jeugd van PSV samen met Depay en onderhoudt nog altijd erg goed contact met de aanvaller van Lyon. "Ik voelde echt zijn pijn toen ik het nieuws hoorde, maar ik sluit nog niks uit", sprak Vloet.

Onlangs waren de twee nog samen in Rotterdam en Vloet zag hoe lekker Depay in zijn fel zat in de afgelopen periode. "Hij was echt vrolijk. Je zag aan alles dat hij heel veel zin in het EK had", sprak hij in het Eindhovens Dagblad. Zondagavond kwam Lyon met het nieuws dat Memphis mogelijk zijn kruisband had gescheurd in de wedstrijd tegen Stade Rennes en dit werd maandagochtend bevestigd. "Toen ik het nieuws hoorde, voelde ik écht zijn pijn. Memphis kennende gaat hij er alles aan doen het EK toch te halen. Ik sluit zeker niet uit dat het 'm nog lukt ook."

Vloet en Memphis doorliepen samen de jeugdelftallen van PSV en hoopten op een dag samen te spelen in de hoofdmacht van de Brabantse club. De verschillen tussen de uiteindelijke carrierès van de twee is groot. Memphis werd kampioen met PSV en groeide uit tot een Europese topspeler en Oranje-international, terwijl Vloet speelde bij clubs als FC Eindhoven, NAC Breda en Excelsior. "Ik weet dat ik hogerop kan, vrienden als Memphis zeggen dat ook", sprak hij. "De concurrentie was toen wel groter dan nu. Ik denk dan: als ik drie jaar later bij het eerste van PSV was gekomen, was ik dan wel doorgebroken?", vraagt hij zichzelf af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen