Exacte ernst van blessure Malen tóch nog niet bekend

17 december 2019, 16:51

Het nieuws dat de blessure van Donyell Malen enigszins meevalt, blijkt toch te voorbarig te zijn geweest. Hoewel zijn kruisband niet is afgescheurd, blijkt er toch nader onderzoek nodig om de exacte ernst vast te stellen. De ernst kan daardoor nog wel erger worden dan de eerste diagnose was van de Eindhovenaren.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Het onderzoek gaat volgens een woordvoerder van PSV nog wel even duren. "En tot die tijd kunnen wij niets zeggen over de geschatte duur", liet hij weten tegenover de ochtendkrant. Maandag kwam naar buiten dat Malen enkele maanden buitenspel zou staan, maar dat blijkt toch te voorbarig.

Lees ook: 'Malen maanden out

Hoewel Malen dus in elk geval niet een gescheurde kruisband heeft – zoals Memphis Depay afgelopen weekend wel gebeurde -, kan het zomaar zijn dat hij wel maanden uit de roulatie ligt bij de Eindhovenaren. Voor daar duidelijkheid over is, zal ook nog even duren, zo verwacht de woordvoerder van PSV.

De blessure van Malen in De Kuip kwam voort uit een verkeerde landing van Malen. Hij kwam niet goed neer nadat hij een tackle van Leroy Fer moest ontwijken. De jonge spits werd gelijk daarna vervangen en ging hinkend naar de kleedkamers. Eerder dit seizoen stond hij buitenspel met een enkelblessure, die hem enkele weken aan de kant hield.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen