Straalman traint na kortstondig Noors avontuur mee bij TOP Oss

17 december 2019, 23:28

Bart Straalman (op archiefbeeld) is alweer terug op de Nederlandse velden: de voormalig verdediger van De Graafschap is vertrokken bij Sarpsborg 08 FF, waar hij afgelopen zomer nog naartoe vertrok, en houdt momenteel zijn conditie op peil bij TOP Oss. "Er hebben zich al meerdere clubs gemeld, hoofdzakelijk uit het buitenland. Ik houd alle opties open en wacht de aanbiedingen rustig af", aldus Straalman. 

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. Hoewel Straalman direct in de basis begon bij de Noorse club en in zijn tweede wedstrijd scoorde, belandde hij daarna op de bank en drie duels later zat hij niet eens meer bij de selectie van Sarpsbord 08 FF – vorig seizoen actief in de Europa League. Omdat zijn contract tot en met het einde van deze winter liep, mocht hij na het lopende seizoen in Noorwegen alweer vertrekken na twee optredens. Bij TOP Oss treft hij met Lion Kaak en Cas Peters twee vrienden. 

Lees ook: Oud-Superboer Straalman vertrekt naar Noorwegen

De Achterhoeker speelde vijf jaar in de hoofdmacht van de Superboeren en was afgelopen seizoen na de winterstop aanvoerder. In totaal kwam Straalman tot 133 optredens, waarin hij zeven keer scoorde. De verdediger doorliep verder de gehele jeugdopleiding van de club uit Doetinchem, maar daar werd zijn contract niet verlengd nadat hij heel lang twijfelde over de aanbieding.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen