Koeman jr. betuigt spijt na onsportieve actie na bekerduel

18 december 2019, 08:29

TOP Oss bereikte dinsdagavond de volgende ronde van de KNVB Beker door na strafschoppen af te rekenen met Katwijk. De laatste penalty werd gemist door Robbert Susan, die vanaf elf meter over knalde. Wat volgde was een vreugde-uitbarsting van doelman Ronald Koeman jr., die voor de Katwijk-captain ging juichen.

Na de wedstrijd ging het logischerwijs niet alleen over het doorbekeren van TOP Oss, maar ook de reactie van Koeman na de gemiste strafschop van Susan. "Dat was een beetje emotie waar ik in zat", reageert de keeper voor de camera van FOX Sports op het veelbesproken moment. "Zo ben ik eigenlijk niet. Ik werd een beetje opgefokt door het publiek achter me. Daar moet ik ook niet in meegaan. Ik zal daarvoor mijn excuses aanbieden."

Koeman hield dinsdag in de reguliere speeltijd en de verlenging zijn doel schoon. Daarvoor hij had wel enkele reddingen nodig. "Ik heb een prima wedstrijd gespeeld, daar ben ik blij mee. Voor mij is het een mooie avond, maar dat geldt net zo goed voor de andere jongens."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen