Systeem met twee spitsen 'zeker een optie' voor Faber

18 december 2019, 08:55

Met Ernest Faber als tijdelijke opvolger van Mark van Bommel gaat PSV zich woensdag proberen te plaatsen voor de achtste finale van de KNVB Beker. De interim-trainer heeft nog maar één training geleid en is derhalve niet voornemens grote veranderingen door te voeren tegen GVVV. Toch gaat PSV mogelijk in een ander systeem spelen.

"Ik zal wel wat accenten verleggen, maar ik ga niet ineens rigoureus dingen anders doen. De opdracht voor de eerste twee wedstrijden is duidelijk: winnen. Dan kunnen we tijdens het trainingskamp in Qatar de boel analyseren", werd Faber geciteerd door het Algemeen Dagblad. Door de ernstige blessure van Donyell Malen overweegt Faber echter wel een systeem met twee spitsen. "Dat is zeker een optie, daar hebben we ook de spelers wel voor. Maar het gaat nu om de korte klap. Twee keer winnen, dan verder kijken."

Faber zal geen B-elftal opstellen in het bekerduel met GVVV, de nummer negen van de Tweede Divisie. "Het is de enige prijs die we nog kunnen pakken. Dus het lijkt me nogal logisch dat we daar vol voor gaan."

Lees ookFaber gunt PSV tijd in zoektocht naar opvolger

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen