Van den Berg en Hoever naar Qatar voor WK clubteams

18 december 2019, 10:23   Bijgewerkt: 18 december 2019, 12:18

Jürgen Klopp heeft Sepp van den Berg en Ki-Jana Hoever bij de selectie van Liverpool voor het WK voor clubteams gehaald. Samen met doelman Caoimhin Kelleher worden zij vandaag ingevlogen naar Qatar. Daar neemt Liverpool het woensdagavond (Nederlandse tijd) in de halve finale op tegen het Mexicaanse Monterrey.

Dat er een beroep word gedaan op Van den Berg en Hoever, heeft te maken met de defensieve problemen waarmee Liverpool kampt. De koploper van de Premier League moet het in Qatar stellen zonder Dejan Lovren en Joel Matip. Fabinho, die ook als centrale verdediger uit de voeten kan, is er eveneens niet bij.

Virgil van Dijk was een twijfelgeval voor de halve finale, maar is gewoon inzetbaar. Georginio Wijnaldum is er daarentegen niet bij. Hij raakte afgelopen weekend geblesseerd tegen Watford en kan mogelijk wel weer in actie komen in de eventuele finale van het WK voor clubteams.

Van den Berg en Hoever kwamen dinsdagavond in actie bij Liverpool tijdens het League Cup-duel met Aston Villa. Omdat The Reds een overvol speelschema hebben, traden zij met een B-team aan. Het piepjonge Liverpool verloor de bekerwedstrijd met ruime cijfers: 5-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen