RKC laat Van der Sluys gaan, TOP Oss slaat tweemaal toe

18 december 2019, 10:51   Bijgewerkt: 18 december 2019, 11:59

TOP Oss heeft zich per direct versterkt met Dean van der Sluys. De verdediger maakte afgelopen zomer nog de overstap naar provinciegenoot RKC Waalwijk, maar bij de gepromoveerde ploeg kwam hij helemaal niet aan de bak. Daar werd zijn contract om die reden woensdag ontbonden, waardoor hij transfervrij kan terugkeren bij zijn oude club.

"Helaas is de samenwerking tussen RKC en Dean niet geworden wat we er allebei van hadden gehoopt", aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld, die de verdediger inlijfde toen de promotie nog niet bekend was. "Daarom is met beide partijen besloten dat het beter is om afscheid van elkaar te nemen. We willen Dean bedanken voor zijn inzet en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière."

Van der Sluys werd al snel naar het tweede gezet en speelde geen officiële minuut in de hoofdmacht van RKC Waalwijk. "Ik wil mijn kansen pakken en ik ben blij dat TOP Oss mij de kans biedt om mijzelf weer op de kaart te zetten. Daar ga ik meer dan vol voor. Tevens vind ik dat RKC correct met mij is omgegaan zodat ik deze nieuwe kans ook kan pakken", aldus Van der Sluys, die al meer dan honderd duels speelde voor TOP Oss in zijn loopbaan.

Büttner vastgelgd

Tevens heeft TOP Oss aanvaller Giovanni Büttner vastgelegd tot de zomer van 2021. Hij kreeg de kans om een contract af te dwingen en dat is hem voor anderhalf seizoen dus gelukt met goede optredens, waardoor ook andere clubs voor hem in de rij stonden. Toch kiest hij voor de nummer achttien van de Eerste Divisie.

"De club geeft mij de kans en ik voel me prima. Ik wil mijn ontwikkeling voortzetten en denk dat het best te kunnen doen onder de vleugels van TOP Oss. Ondanks de momenteel magere resultaten zie je dat de club, binnen haar mogelijkheden, veel ambitie toont. Een lijn loopt nooit alleen maar omhoog. We moeten hier sterker uitkomen", aldus Büttner. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen