AS Monaco strikt vermeend Ajax- en PSV-doelwit Pavlovic

18 december 2019, 12:14   Bijgewerkt: 18 december 2019, 15:16

AS Monaco heeft woensdagmiddag melding gemaakt van de winterse komst van Strahinja Pavlovic. Hij wordt per 1 januari overgenomen van Partizan Belgrado. De achttienjarige Servische centrale verdediger werd de voorbije tijd ook in verband gebracht met een overgang naar Ajax en PSV.

Welk bedrag er met de transfer gemoeid is, maakt de club uit het prinsdom niet bekend. De Servische verdediger was onlangs nog met Partizan in Den Haag voor het Europa League-duel met AZ. Daar zou Pavlovic door veel scouts, onder wie die van Ajax en PSV, zijn bekeken. De boomlange verdediger (1 meter 94) stevende met Partizan af op een overwinning tegen AZ, maar speelde door twee late doelpunten van Ferdy Druijf met 2-2 gelijk.

Ondanks dat hij nog maar achttien jaar is, speelde Pavlovic al meer dan veertig wedstrijden voor Partizan Belgrado. Zijn debuut in het nationale elftal maakte hij nog niet, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd. Bij AS Monaco komt Pavlovic terecht bij de huidige nummer negen van de Ligue 1.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen