Advocaat start met basiself bij Cambuur en hoopt op Jørgensen

18 december 2019, 15:11   Bijgewerkt: 18 december 2019, 15:30

Dick Advocaat beseft dat Feyenoord donderdagavond een zwaar duel staat te wachten op bezoek bij SC Cambuur in de KNVB Beker. De koploper van de Eerste Divisie voetbalt fris en vrij en wordt gesteund door een fanatieke achterban, ziet de ervaren trainer. "We hebben beelden bekeken en ik vind het een rotploeg om tegen te spelen."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. De club uit Leeuwarden wordt vanwege de aanhang ook weleens het kleine Feyenoord genoemd. "Met fanatiek publiek, qua fanatisme vergelijkbaar met onze fans, maar minder in aantal", weet Advocaat, die het duel bloedserieus neemt. De Europa League is volgens hem het makkelijkste te bereiken via de bekercompetitie.

Lees ookDe Jong: "Als dat lukt

Advocaat hoopt op de inzetbaarheid van Nicolai Jørgensen, wiens vrouw nog altijd niet bevallen is van hun zoon. Verder is Kenneth Vermeer - hij keerde tegen PSV terug na blessureleed - gewoon weer van de partij en beginnen de Rotterdammers in de sterkst mogelijke opstelling. "Natuurlijk spelen we in de sterke opstelling. Dit is gewoon een heel belangrijke wedstrijd voor ons", aldus Advocaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen