De Jong: "Als dat lukt, spelen we morgenavond in een kleine Kuip"

18 december 2019, 15:25

SC Cambuur hoopt donderdagavond de succesvolle eerste seizoenshelft extra glans te geven door in de KNVB Beker te stunten tegen Feyenoord. Henk de Jong kijkt uit naar de ontmoeting in Leeuwarden en is realistisch. "Ik kan het niet uitdrukken in een percentage, maar boven water staat wel dat Feyenoord de grote favoriet is morgen", aldus de trainer.

De Jong gaat ervan uit dat Feyenoord donderdag in de sterkst mogelijke opstelling aantreedt. "Want de beker is een prijs die ze graag willen winnen denk ik", aldus de trainer, die zelf niet over zijn ideale elf kan beschikken. Jamie Jacobs is er vanwege een hoofdblessure niet bij en topscorer Robert Mühren is niet fit. Hij zal wellicht op de bank plaatsnemen, maar een basisplaats zit er niet in. Ook Jarchinio Antonio is niet fit genoeg om te starten.

Ondanks de afwezigheid van enkele belangrijke spelers, rekent De Jong op een fanatiek Cambuur. "We zullen met lef en bravoure moeten spelen en daarbij hebben we uiteraard de hulp van onze supporters weer keihard nodig. Als dat lukt, spelen we morgenavond in een 'kleine Kuip'. Met focus en goed voetbal kunnen wij het iedere tegenstander lastig maken, ook Feyenoord."

Lees ookAdvocaat start met basiself bij Cambuur en hoopt op Jørgensen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen