Van Dijk haakt ziek af voor halve finale op WK voor clubteams

18 december 2019, 17:20

Virgil van Dijk is er woensdagavond niet bij als Liverpool het in de halve finale van het WK voor clubteams opneemt tegen het Mexicaanse Monterrey. De aanvoerder van Oranje is ziek afgehaakt. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

Door de ziekte van Van Dijk is er geen enkele Nederlandse inbreng meer mogelijk in deze halve finale. Georginio Wijnaldum (Liverpool) en Vincent Janssen (Monterrey) waren sowieso al niet van de partij vanwege blessures. Sepp van den Berg en Ki-Jana Hoever werden dinsdagavond nog wel opgeroepen om bij de selectie in Qatar aan te sluiten, maar zij zitten voor het duel met Monterrey niet bij de wedstrijdselectie. De twee talenten speelden dinsdagavond nog mee in de [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/360820/piepjong-liverpool-kansloos-in-league-cup-tegen-aston-villa/,_blank,League Cup-wedstrijd] van Liverpool tegen Aston Villa.

De Engelse club kent een overvol programma en dat lijkt nu zijn tol te eisen. De Duitse manager moest voor deze week al twee selecties samenstellen om zowel in de League Cup als op het WK te kunnen spelen. De defensieve opties nemen met het afhaken van Van Dijk alleen maar af. Dejan Lovren en Joel Matip werden niet in de selectie opgenomen voor het WK in Qatar, terwijl ook Fabinho er niet bij is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen