Fenomenale kopbal Ronaldo levert Juventus zege op

18 december 2019, 21:01   Bijgewerkt: 18 december 2019, 21:07

Vanaf de bank heeft Matthijs de Ligt Juventus een zege zien boeken op Sampdoria (1-2). De Oranje-international kwam woensdagavond niet in actie tijdens het laatste competitieduel van Juventus in 2019. Cristiano Ronaldo eiste de hoofdrol op met een magistrale kopbal. 

Afgelopen weekend zette Maurizio Sarri de Oranje-international ook al op de bank. Hij koos tegen Udinese voor Merih Demiral en dat voldeed in de ogen van Maurizio Sarri. Daarom speelde de Turk ook tegen Sampdoria en werd De Ligt voor de tweede keer op rij gepasseerd.

De keuzes van Sarri leverden Juventus andermaal een overwinning op. Beide goals die de Oude Dame liet noteren waren fraai. Een perfecte pass van Alex Sandro werd door Paulo Dybala in het doel gevolleerd. De mooiste avond kwam op naam van Ronaldo. De Portugees torende indrukwekkend boven de defensie van Sampdoria uit en kopte raak. Sandro kwam wederom als aangever op het wedstrijdformulier.

Tussendoor scoorde Gianluca Caprari nog de 1-1. Een tweede gelijkmaker zat er niet meer in voor Sampdoria. Al was voormalig sc Heerenveen-middenvelder Morten Thorsby nog wel een keer gevaarlijk. Aan de zijde van Juventus kreeg Blaise Matuidi een vrije kopkans en zag Ronaldo zijn tweede treffer afgekeurd worden. Na de rode kaart voor Caprari was het gedaan voor Sampdoria en gingen de drie punten naar Juventus, dat komende zondag om de Italiaanse Supercoppa tegen Lazio speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen