AZ met schrik vrij, eenvoudige avond Heracles en Willem II

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 december 2019 – AZ heeft een vervelende bekeravond voorkomen. Na de rode kaart van Jordy Clasie stelde de ploeg van Arne Slot uiteindelijk orde op zaken tegen de amateurs van Groene Ster: 3-0. Heracles Almelo en Willem II kenden een eenvoudige avond tegen respectievelijk FC Dordrecht en Sparta Rotterdamm. Ook zij boekten een 3-0 zege.

AZ met schrik vrij, eenvoudige avond Heracles en Willem II

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

AZ - Groene Ster 3-0
Even leek AZ ernstig in de problemen te komen Groene Ster. Clasie bracht zijn ploeg in de problemen door een rode kaart te pakken voor een overtreding op de doorgebroken spits Chefrino Eind. Juist dat leek de Alkmaarders wakker te schudden. Want het tiental van AZ brak een paar minuten later alsnog de ban en zette Groene Ster ook direct op een kansloze achterstand. Ferdy Druijf opende de score en daarna was het direct raak voor Jonas Svensson. Ook Dani de Wit deed nog een duit in het zakje.

Heracles Almelo - FC Dordrecht 3-0
Heracles Almelo kwam geen moment in de problemen tegen FC Dordrecht. De thuisploeg dicteerde tegen de hekkensluiter van de Eerste Divisie. Het overwicht was goed voor twee doelpunten. Gezien de kansen hadden dat er meer kunnen zijn. Cyriel Dessers bracht na een kwartier de 1-0 op het scorebord. Een schot van de spits viel in de verre hoek. Sylvester van der Water besliste het duel vroeg in de tweede helft. Hij krulde de bal in de verre hoek. Tim Breukers verzorgde het slotakkoord. Ook waren er zorgen voor trainer Frank Wormuth. Hij zag Sebastian Jakubiak geblesseerd uitvallen en zag het er aanvankelijk niet goed uit.

Willem II - Sparta Rotterdam 3-0
De verliezend finalist van vorig seizoen mag blijven dromen van nieuw bekersucces. Willem II rekende al na 45 minuten af met Sparta. Treffers van Vangelis Pavlidis, Mike Trésor Ndayishimiye en Ché Nunnely bezorgden de Tilburgers een comfortabele 3-0 ruststand.  Pavlidis profiteerde nadat Sparta een vrije trap niet goed weg kon krijgen, Ndayishimiye schoot raak in de rebound en Nunnely maakte de mooiste van de avond door op een steekballetje van Ndayishimiye af te ronden. De 3-0 maakte van de tweede helft een formaliteit en meldt ook Willem II zich in de derde ronde van de beker.

Uitslagen
OFC Oostzaan - Spakenburg 0-0 (Spakenburg wint na penalty's)
Sparta Nijkerk - NAC Breda 0-1 (na verlenging)

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd