Veltman krijgt applaus tegen Telstar: "Voelt als thuiskomen"

19 december 2019, 09:34

Voor Joël Veltman was de wedstrijd tegen Telstar in de KNVB Beker woensdag extra bijzonder. De ervaren verdediger van Ajax nam het namelijk op tegen de club uit zijn geboorteplaats. Dat is speciaal, geeft hij na de 3-4 zege aan bij VTBL.

Veltman kwam na 75 minuten in het veld voor Noussair Mazraoui en kreeg applaus van de fans van de fans van Telstar. "Prachtig. Alle wegen, dorpjes en huizen ken ik. Veel bekende mensen, ook na de wedstrijd. Het voelt als thuiskomen", stelt hij bij VTBL. Dat Ajax aan het langste eind trok, doet Veltman goed. "We hebben gewonnen, dat hadden we al drie keer niet meer gedaan. We hebben gescoord, dat hadden we ook al drie keer niet gedaan. Je kan naar de negatieve dingen kijken, maar ook naar de positieve."

Het sentiment rond Ajax is wat veranderd, weet Veltman. Eerst was er louter lof, nu is er veel kritiek. "Het is natuurlijk heel gek", vindt Veltman. "Alle bladen waren een paar weken terug nog heel lyrisch over Ajax, nu weten ze allemaal waar de zwakke punten liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen