De Graafschap laat spits Thomassen terugkeren naar Helmond

19 december 2019, 13:14

Jordy Thomassen (op archiefbeeld) keert terug op het oude nest. De 26-jarige spits staat niet langer op de loonlijst bij De Graafschap, waar zijn contract deze week is ontbonden. De Graafschap heeft op die manier zijn medewerking gegeven aan de terugkeer van de aanvaller naar Helmond Sport.

Als hij bij die club de medische keuring doorstaat, tekent hij tot en met de zomer van 2022. Thomassen begon zijn carrière bij FC Den Bosch en speelde daarna voor RKC Waalwijk en Helmond Sport. Bij laatstgenoemde club tekenende hij in 2016 een tweejarig contract. Hij scoorde liefst 27 keer in 80 wedstrijden. Daarmee dwong hij in 2018 een transfer af naar De Graafschap, waarvoor hij 26 duels speelde warvan 12 in de Eredivisie. Afgelopen winter werd hij al verhuurd aan het Australische Adelaide United.

Nu keert hij dus terug bij Helmond, tot vreugde van algemeen directeur Leon Vlemmings. "We hebben met Jordy de spits binnengehaald die we in het begin van seizoen al wilden. Toen was het onhaalbaar. Met een contract voor twee en een half jaar investeren we in de selectie om de prestaties van nu én de toekomst te verbeteren."

Helmond kan de goals van Thomassen goed gebruiken, aangezien het voorlaatste staat in de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen