Pröpper na thuistreffer: "De gasten kunnen me nu met rust laten"

19 december 2019, 19:45

Davy Pröpper is blij dat hij deze maand eens wist te scoren voor zijn club Brighton & Hove Albion. Tegen Wolverhampton Wanderes (2-2) maakte hij voor het eerst een goal in een thuisduel en dat heeft hem een hoop liefdevolle hoon gescheeld in de spelersgroep.

Dat beweert de Oranje-international althans op de clubsite van de Engelse ploeg. "In mijn eerste twee seizoenen hier speelde ik veel kort voor de defensie. Dan is het lastiger om te scoren. Afhankelijk van met wie ik speel heb ik nu de kans meer naar voren te spelen. En dat vind ik wel prettig."

De treffer tegen Wolves was daar een logisch gevolg van. En dat is voor Pröpper een hele opluchting. "Het was mooi te scoren tegen Wolverhampton Wanderers. De gasten (uit zijn team, red.) kunnen me nu met rust laten, omdat ik nu eindelijk in een thuiswedstrijd heb gescoord."

Bij PSV scoorde de middenvelder vaak meer dan een handvol goals, maar in de Premier League is dat andere koek, legt hij uit. "Ik was gewend meer te scoren bij PSV, maar de Premier League is een andere competitie. Je kan het niet vergelijken met de Eredivisie, maar ik wil meer scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen